Ga naar de inhoud
30 dagen tot krullen uitdaging met Bouclème
- 4 minuten lezen

Laia's 30 dagen uitdaging: een reis naar krullen met Bouclème

Eind vorig jaar daagden we krullenbol Laia uit om haar haar in slechts een maand tijd te veranderen met onze 30 Days to Curls Kit. Laia was erg gefrustreerd over haar haar - ze borstelde het elke ochtend terwijl het droog was en liet het af en toe rechttrekken bij haar plaatselijke kapper. Een paar maanden geleden besefte ze dat haar haar eigenlijk krullend is en toen besloot ze een reis te beginnen om van haar natuurlijke krullen te houden zoals ze zijn. Volg haar verhaal en laat je inspireren om je eigen reis te beginnen.

Week 0

Hallo iedereen, ik ben Laia! Ik besloot mijn haar te transformeren met Bouclème, dus ik ga jullie meenemen door mijn dagboek van wat ik deed, week voor week, en jullie kunnen zien welk proces ik doormaakte. Ik heb pluizig, volumineus haar en heel weinig definitie. Ik besefte pas een paar maanden geleden dat ik krullend haar had - ik scrolde door Instagram toen een video over krullend haar op mijn feed verscheen en zei: 'Ziet je haar er zo uit als je het borstelt en natuurlijk laat drogen? Dan heb je waarschijnlijk krullend haar.' Ik kon me helemaal vinden in die video en dat heeft me geïnspireerd om over te stappen en mijn haar te omarmen. Wat ik echt wilde bereiken met de 30 dagen uitdaging was minder kroes en meer definitie voor mijn haar. Dit is mijn haar aan het begin van de reis:

Laia's 30 dagen uitdaging - week 0

Volg mijn transformatie :)

Week 1

Op mijn wasdag gebruikte ik de Curl Cleanser en daarna de Curl Conditioner om mijn lokken te hydrateren. Daarna heb ik mijn haar gestyled met de Curl Cream (voor vocht) en de Curl Defining Gel (voor definitie). Na nog twee wasdagen met Bouclème zie ik al een transformatie in mijn haar. Ik heb zoveel meer definitie en mijn haar wordt super krullend. Ook heb ik mijn haar vandaag voor het eerst aan de lucht laten drogen. Meestal heb ik liever wat meer volume, vooral bij de aanzet, dus op mijn volgende wasdag probeer ik het te diffunderen.

Laia's 30 dagen uitdaging - week 1

Week 2

Hallo allemaal! Ik ben hier weer om jullie de evolutie van mijn haar te laten zien - spoiler alert, het wordt met de dag krulleriger en krulleriger. Dit zijn mijn tweede dag krullen:

Laia's 30 dagen uitdaging - week 2

Gisteren heb ik mijn haar gewassen en daarna voor het eerst op de Bouclème Silk Pillowcase geslapen. Ik hou van het resultaat - mijn definitie is letterlijk hetzelfde als gisteren nadat ik op mijn krullen heb geslapen en zelfs voordat ik ze heb opgefrist, dus ik ben super enthousiast om te zien hoe ze mijn drukke week volhouden.

Week 3

Het is week 3 en ik ben hier weer om te delen hoe mijn krullen blijven veranderen. Deze wasdag heb ik een beetje geëxperimenteerd met producthoeveelheden in mijn routine om te begrijpen wat voor mij werkt. Ik heb minder Curl Cream gebruikt dan de week ervoor en daardoor zien mijn krullen er minder gedefinieerd uit. Ik ben niet zo'n fan van deze resultaten, maar het heeft me echt geholpen te begrijpen dat ik meer crème moet gebruiken als ik wil dat mijn krullend haar gehydrateerd en gedefinieerd aanvoelt. Tot volgende week!

Laia's 30 dagen uitdaging - week 3

Week 4

Mijn 30-daagse uitdaging loopt ten einde en vandaag laat ik jullie mijn laatste wasdagresultaten zien.

Laia's 30 dagen uitdaging - week 4

Ik ben blij dat ik deze reis ben aangegaan - mijn haar voelt nu gezonder, beter gehydrateerd en beter beschermd. Ik ben zo blij dat ik de producten van Bouclème heb gevonden en ik zou iedereen die erover denkt om een 30 dagen-kit aan te schaffen, aanraden om er gewoon voor te gaan, het zal het zeker waard zijn. Mijn haar is de afgelopen vier weken erg veranderd en ik weet dat het de komende maanden zal blijven veranderen als ik mijn nieuwe routine volhoud en alle stylingtechnieken die ik heb geleerd blijf oefenen. De resultaten spreken voor zich:

Laia's transformatie - voor en na

Benieuwd naar mijn reis? Kom op 24 januari bij me op de Instagram van Bouclème als ik al je vragen beantwoord. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten,

Laia xo

Als je klaar bent om een verandering te maken en je natuurlijke haar te omarmen, zijn wij er voor je. Lees onze 10 tips voor de overgang naar natuurlijk haar en laat je krullend haar vrij.

Shop dit artikel

 • Deze kit voor 30 dagen bevat alles wat je nodig hebt om golven te zuiveren, te verzorgen en vast te houden. Golven en losse krullen hebben vocht nodig, maar kunnen gemakkelijk zwaar worden, dus dit is de perfecte kit met alles wat je nodig hebt om te versterken, te verzorgen en hold te creëren.

  30 Dagen naar Golven Kit

  £56.00

 • 30 Dagen naar Krullen Kit

  30 Dagen naar Krullen Kit

  £56.00

 • 30 Dagen naar Spiraalkrullen Kit

  30 Dagen naar Spiraalkrullen Kit

  £56.00

Shop dit artikel

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.